Virkon™ H

Det optimale desinfektionsmiddel til smittebeskyttelse af drivhuse, tilhørende bygninger og udstyr.

Virkon™ H - det optimale plantebeskyttelsesmiddel

Velegnet til brug i tomme drivhuse, lagerbygninger og landbrugsbygninger.
• Bredspektret effekt
• Bredt anvendelses område
• Skånsom mod miljøet
• Mærket med europæisk ECOCEert-mærke

Hygiejne og smittebeskyttelse til drivhuse

På overflader og udstyr, i f.eks. drivhuse og lagre, kan der være sygdomsfremkaldende organismer, som indebærer en sundhedsrisiko for personalet og for forurening af fødevarer, afgrøder og dyr. Smittekontrol omfatter gode hygiejnerutiner, med rengøring og desinfektion af alle bygningsoverflader, aftageligt udstyr, sko/støvler, køretøjer og værktøj. Implementeringen af Best Practice smittebeskyttelse reducerer risikoen for, at sygdomsfremkaldende organismer spredes til lokaler, udstyr, personale og fødevarer.

Miljøvenligt plantebeskyttelsesmiddel med ECOCert-mærke

Virkon ™ H er et bredspektret desinfektionsmiddel med virusdræbende, bakteriedræbende og svampedræbende virkning, der beskytter planter og tilknyttede organismer i landbrug og skovbrug. Den oxiderende kemi i Virkon™ H indeholder simple uorganiske salte, organiske syrer og overfladeaktive stoffer. De aktive ingredienser nedbrydes på en række forskellige måder, og nedbrydes i vand og jord til naturligt forekommende stoffer i miljøet, kaliumsalt og ilt. De vigtigste organiske kompositter er klassificeret som let bionedbrydelige ifølge testmetoder fra OECD og EU. Regelmæssig brug giver effektiv beskyttelse mod mange familier af vira og bakterier, herunder tomatvirus tomat brun rugose frugt virus, ToBRFV. Virkon ™ H kan anvendes til rengøring og desinfektion af bygninger og udstyr i planteproduktion/drivhusproduktion, samt lager/lagerpladser i henhold til forordning (EF) nr. 834/2007 om økologisk produktion. Følg altid nationale regler om desinfektion under økologisk produktion.

Dokumenteret bredspektret effekt

Virkon™ H er et bredspektret desinfektionsmiddel med en kraftfuld formulering og bred dokumentation for effektivitet og sikkerhed. Den kombinerer en enkel påføring med bredspektret effekt på overflader, udstyr og køretøjer. Den klarer de forskellige udfordringer, som varierende temperaturer og uorganiske materialer udgør, under virkelige forhold. Disse egenskaber gør Virkon ™ H til det perfekte valg til tømte drivhuse, pakke- og lagerrum, hvor hygiejnen er vigtig.

Testet og dokumenteret effektiv mod:
• Mere end 100 virusstammer i 22 virusfamilier
• Mere end 400 bakteriestammer (inklusive antibiotika-resistente stammer)
• Mere end 60 stammer af svampe og gær

De fleste forskellige temperaturforhold, virkningsvarighed og tilstedeværelse af organisk materiale.

Anvendelsesområder

Dokumentation

Virusliste

Find forhandler