Virkon™S – 10 gode grunde

Virkon™S – 10 gode grunde

Meddelelse vedr. Coronavirus og Virkon™S.

Efter flere henvendelser ang. desinfektion mod Coronavirus, kommer vi her med en opsummering:

Kan VirkonS bruges som overflade desinfektion mod coronavirus?
Find uddybende rapport her: VirkonS_Corona

Kan dyr få Coronavirus?
Coronavira er velkendt hos dyr, såvel som ved vi mennesker.
Virkon™S er dokumenteret effektiv mod 5 coronavirusser; PEDV, TGEv, IBV Canine coronavirus og Feline Infectious Peritonitis. https://we.tl/t-19L2nO1cOf

Flere relevante informationer:

Liste over vira og bakterier som dræbes ved blot 0,5% VirkonS opløsning:
https://virkons.se/…/uploads/2019/03/Efficacy_of_Virkon_S_A…

Få råd om specifikke anvendelsesområder: https://virkons.dk/anvendelsesomraader/

Desinfektion & Coronavirus

 

10 gode grunde til at anvende Virkon™S til at få kontrol over sygdomme på produktionsejendomme med dyr

 

  1. VirkonS er en banebrydende formulering der på ny har defineret biosikkerhed på ejendomme med dyr og VirkonS fører på vejen frem i akutte sygdomsbekæmpelsesforanstaltninger.
  2. Godkendt af regeringer verden over til at bekæmpe alvorlige sygdomme som mund- og klovsyge/FMD, smitsom blæreudslæt/SVD/Swine Vesicular disease, fugle influenza, Newcastle disease og flere.
  3. Enestående Egenskaber. Det eneste Branded desinfektionsmiddel som der blev henvist til i det præstigefyldte AUSVETPLAN, med ”VirkonS er et moderne desinfektionsmiddel med fremragende virucide egenskaber”.
  4. “Gold Standard” til støvlebad. VirkonS dræber pathogener 10 gange hurtigere end den nærmeste konkurrent, endda også ved lave temperaturer og med tilstedeværelse af organisk materiale.
  5. Bevist effektiv til at dræbe i praksis og i laboratorie. Uafhængig testet i forsøg i praksis/field trials til at være særdeles effektiv mod den mest seriøst trussel mod husdyrbrug – virus.
  6. Ingen grund til at udskifte VirkonS. Uafhængig testet effektiv til at reducere smitteevnen af den resistente Salmonella super-stamme. Der er ingen resistensudvikling registreret på VirkonS.
  7. Fantastisk Sikkerhed. Den fantastiske sikkerheds profil i anvendelse af VirkonS, sikrer brugeren. VirkonS kan tåges ud til luftdesinfektion ved tilstedeværelse af dyr og kan også anvendes til desinfektion af drikkevand (godkendt).
  8. Miljøprofil. VirkonS er formuleret af ingridienser der er nøje udvalgte ud fra deres evne til at nedbrydes naturligt i miljøet.
  9. Let at transporter og opbevare. VirkonS kan transporteres bekvemt og hurtigt med tog, skib, fly eller bil/lastbil uden ekstra omkostninger eller foranstaltinger til krav til transport eller opbevaring.
  10. Smittebeskyttelse i én enkelt pakke. Et meget praktisk komplet smittebeskyttelses system i én pakke til desinfektion af; overflader, udstyr, køretøjer, fladedesinfektion, luftdesinfektion, vanddesinfektion. Hos; Kvæg, Svin, Fjerkræ, Hest, Hund, Kat, Dambrug og Gartnerier

Hent PDF her: 10 gode grunde


32423