Virkon™ H doseringsvejledning

Virkon™H tilbyder et bredt udvalg af løsninger til hygiejne og smittebeskyttelse i én pakke.

Ét desinfektionsmiddel – mange muligheder:
  • Overfladedesinfektion inde og ude
  • Desinfektion af udstyr og lagerrum/kasser
  • Desinfektion af køretøjer
  • Desinficerende støvlebad
  • Desinfektion af vandledninger

Virkon™ H

Det optimale desinfektionsmiddel til smittebeskyttelse af drivhuse, tilhørende bygninger og udstyr.

Doseringsvejledninger

Disinfektions opgave Opløsningsforhold Vejledning
Generelt Overflader 1:100 (1%) Brug enten en vandkande af plast, en rygsprøjte eller en højtryksrenser på lavt tryk. Påfør Virkon™ H-opløsningen på overflader med 200-300 ml pr. m2, – til det begynder at løbe. Lad det stå i mindst 30 minutter og skyl derefter grundigt med rent vand og lad det tørre.
Flytbart inventar, udstyr og værktøj 1:100 (1%) Brug enten en vandkande af plast, en rygsprøjte eller en højtryksrenser på lavt tryk. Påfør Virkon™ H-opløsningen på overflader med 200-300 ml pr. m2, – til det begynder at løbe. Lad det stå i mindst 30 minutter og skyl derefter grundigt med rent vand og lad det tørre.
Beskærings knive 1:100 (1%) Desinficer beskæringsknive i slutningen af hver række af planter, ved enten at dyppe den i en Virkon™ H opløsning, eller ved aftørring med en klud eller svamp gennemvædet Virkon™ H-desinfektionsmiddel.
Bakker, potter og beholdere/containere(plastik) 1:100 (1%) For-rengjorte beholderne desinficeres i Virkon™ H desinfektionsmiddel i 1 minut og tørres, før de tages i brug igen.
Desinficerende støvlebad 1:100 (1%) Fjern altid grov tilsmudsning fra fodtøj, når det er muligt, inden du træder op i et Virkon™ H desinficerende støvlebad. Genopfyld dagligt, eller når stærkt snavset.
Desinfektion af køretøjer 1:100 (1%) Brug enten en højtryksrenser eller en rygsprøjte, og begynd foroven og arbejde
nedad. Desinficer alle invendige og udvendige overflader af køretøjet med Virkon™ H desinfektionsmiddelopløsning. Sørg for, at der lægges særlig vægt på hjul og undersiden af køretøjet.
Vandforsyning og vandsystem 1:100 (1%) Fyld hovedtank og vandrør med Virkon™ H opløsning. Lad det stå i fire timer og skyl derefter igennem med rent vand.
Tågedesinfektion 1:25 (4%) 1:25 (4%) opløsning af Virkon™ H blandes i en 90/10 – vand/Virkon™ H Brug en egnet tågekanon med 10 ml pr. M3 luftrum.

Dokumentation

Virusliste

Støvlebad

Find forhandler