Virkon™ S

Veldokumenteret desinfektionsmiddel, der er effektivt mod vira, mycoplasma, bakterier og svampe.

Virkon ™ dræber alle kendte vira, bakterier og svampe

Virkons historie begynder i 1986. Desinfektionsmidlet Virkon hurtigt S blev hurtigt et af de mest avancerede inden for dyrehold og et af de første oxiderende desinfektionsmidler på markedet.
I mere end tredive år har Virkon™ sat nye pejlemærker på flere vigtige områder omkring biosikkerhed og bekæmpelse af infektion og sygdom. I dag virker produktet effektivt mod hele 500 patogener, altså stoffer, der forårsager infektionssygdomme. Den lange holdbarhed betyder også, at flere af verdens regeringer har Virkon™ på deres lager til akut sygdomsbekæmpelse.
Virkon ™ blev oprindeligt udviklet til at kunne opretholde sikkerhedskravene i landbruget og husdyrproduktionen. Efter at have identificeret vira som den største trussel mod husdyrs sundhed, blev produktet udviklet til at være endnu mere effektivt mod stoffer, der kan forårsage virussygdomme. I dag er Virkon™ et velkendt desinfektionsmiddel, biologisk nedbrydeligt, som virker effektivt mod vira, mycoplasma, bakterier, svampe og sporer.

Virkon ™ dræber alle kendte vira, bakterier og svampe

Få desinfektionsmidler har gennemgået så mange tests som Virkon™. Der er mere end 600 undersøgelser og publikationer, der dokumenterer virkningen af ​​Virkon™ på vira, bakterier og svampe. Den desinficerende effekt af Virkon™ er en 6-trins kædereaktion med biocid virkning, der ødelægger cellemembraner og denaturerer proteiner, hvilket umuliggør resistensudvikling. Virkon™ har gennemgået 30 års forskningsresultater uden registreret resistensudvikling. Kontakt Pharmaxim for at få adgang til testrapporter og anden dokumentation .
Se lister nedenfor for hvilke vira, bakterier og svampe Virkon™ dræber.